NEWS

NONO 25 jaar


NONO 25 jaar

25 September 2019 bestaat NONO 25 jaar.
Een bijzonder moment!

25 jaar geleden is NONO gestart als een ‘No-Nonsense’ kinderkledingmerk voor babies, jongens en meisjes. Simpele vormen in een simpel kleurbeeld met zorg en kwaliteit ontwikkeld en makkelijk te combineren. Een opvallende tegenhanger in die tijd waarin juist veel bontgekleurde kindermodemerken waren. NONO beklede direct een unieke positie. En dat is altijd gebleven.
25 jaar is een lange tijd. Natuurlijk heeft NONO zich in al die jaren ontwikkeld. Zichzelf ook meerdere keren opnieuw uitgevonden. Uiteindelijk kozen we ervoor om onze aandacht volledig te richten op onze grootste doelgroep: Jonge meiden.

De missie van NONO is om deze meiden te helpen op zoek te gaan naar hun eigen stijl en identiteit: NONO inspireerd en biedt een veelzijdig kader waarbinnen dat kan.
Deze visie is altijd helder gebleven: We nemen onze doelgroep serieus en geven de ruimte om binnen de collecties een eigen look te ontwikkelen. Kinderen vormen zich nog. NONO moedigt ze aan op zoek te gaan naar hun eigen kracht en creativiteit. Steeds jonger ontwikkelen ze hun eigen smaak en daar willen we ze in ondersteunen. De collecties kenmerken zich door de makkelijke combineerbaarheid . Ook door de seizoenen heen. Binnen de collecties kunnen kinderen experimenteren met hun eigen stijl. De ene dag is dat sportief, een andere dag stoer en dan weer meer ‘fashion’ of juist heel ‘girly’. Dat vrije van een kind is de inspiratie voor steeds weer een nieuwe collectie!

NONO ontwerpt verrassende items waar je alle kanten mee uit kan: Reversible rokjes, T-shirts die je op twee manieren dragen kan…etc. etc..een eindeloze mix van creativiteit. Daarnaast merken we dat veel NONO kleding van kind op kind wordt doorgegeven. Wij streven er ook naar dat dit kan.

25 jaar NONO: We spelen in op trends, zonder eigenheid te verliezen. NONO is daardoor nooit een korte hype geweest, maar een consistente ‘blijver’. Zorgvuldig ontworpen collecties met een eigen gezicht. Kwalitatief, modieus en met een knipoog naar de volwassen mode. Op naar de volgende 25 jaar!

“NONO empowers girls to do anything! Clothes are the start of who they are. What the girls wear help them find their place in the world. We help to develop their own unique identity…”

More to explorer