NEWS

Red&Blu en Charlie maken doorstart met Zomer 2020 communiecollectie

Red&Blu en Charlie maken doorstart met Zomer 2020 communiecollectie

Het bekende Belgische kinderkledingmerk Red&Blu maakt een doorstart na de overname door Jolo Fashion Group. Jolo Fashion Group, bekend van onder andere Like FLO, Le Chic, NoNo, en moederbedrijf van BRNDWRKS heeft in hoofde van zaakvoerder Patrick Lohle, het potentieel gezien van de stijlvolle en kwalitatieve look van Red&Blu.

Red&Blu is een begrip in de markt, heeft vandaag ruim 100 verkooppunten, en de opzet is om met respect voor het handschrift van de collectie de internationale distributie verder uit te bouwen. De tools hiervoor zijn aanwezig en met de expertise en ervaring van Jolo Fashion Group zal Red&Blu hier snel de vruchten van plukken.
Naast Red&Blu werden ook de merken Charlie by Red&Blu, Frenchy en Sevenoneseven overgenomen.

De Zomer 2020 collectie zal verkocht worden vanuit de BRNDWRKS showroom in Antwerpen, Samberstraat 9, en vindt plaats in de periode van 08/07 tot 31/07. Het overgrote deel van de afspraken staat reeds op de agenda, en de reacties zijn unaniem positief. De retailers zijn verheugd dat er vanuit de markt een positief signaal komt door deze doorstart want het belang in de omzet van de collecties Red&Blu, Charlie by Red&Blu en Frenchy is aanzienlijk.

Voor vragen en het maken van een afspraak kunnen jullie contact opnemen met:
Odette Mess – +32 496/36.47.56 – odette@brands-works.be
Judith Linders – +32 477/77.35.09 – judith@brand-works.be
Luc Lesire – + 32 477/21.21.57 – l.lesire@jolo.nl
www.brndwrks.eu en www.jolo.nl

More to explorer